CurveCatch logo
Category /
Is mijn BH versleten? 4 tips om te weten of je een nieuwe BH nodig hebt
CARE

Is mijn BH versleten? 4 tips om te weten of je een nieuwe BH nodig hebt

Inge Roels

Heeft al 20 jaar 2 eigen lingerie zaken, mama en Harry Potter fan

BESTEL MIJN BOX

Laten we het even hebben over iets belangrijks: je BH's. Ze zijn als de trouwe metgezellen van je boezem, maar net als bij elk avontuur komt er een moment waarop je afscheid moet nemen en verder moet gaan. Maar, wanneer weet je nu juist wanneer je BH écht versleten is? 

Jul 3, 2023
|
2
min

De 4 tekens van een versleten BH

De symptomen

  • Geen elasticiteit
    Als je merkt dat de bandjes van je BH hun elasticiteit hebben verloren, is het tijd om ze de deur te wijzen. Geef jezelf een "Firm & Fabulous" gevoel met nieuwe bandjes die je boezem met trots ondersteunen!
  • Versleten haakjes
    Als de sluitingen slijten, verbuigen of losraken, wordt het tijd voor een upgrade. Omarm de "Smooth Closure" van een nieuwe, stevige sluiting!
  • Cupverschuivingen: Geen plaats voor wilde avonturiers!
    Cups moeten als een perfecte match voelen, geen avonturiers die voortdurend op eigen ontdekkingstocht gaan. Als je merkt dat je borsten continu de cups verlaten of dat er vervelende plooien en vouwen ontstaan, is het tijd om een nieuwe pasvorm te omarmen. Geef jezelf wat je verdient: een BH die je borsten comfortabel en stevig omarmt!
  • Gevoel van ongemak
    Ladies, go for comfort! Als je BH begint te knellen, te knijpen of ongemak veroorzaakt, is het hoog tijd om je BH vaarwel te zeggen. Kies voor een BH die je je zelfzeker doet voelen en alle comfort biedt die je nodig hebt.

Conclusie

Onthoud ... omarm je nieuwe curves!

Ons lichaam verandert voortdurend. Of het nu komt door de sportschool, het omarmen van het moederschap of gewoon het leven dat haar tol eist, wees niet bang om je nieuwe vorm te omarmen. Laat die oude BH op tijd los en verwelkom een BH die jouw nieuwe curves met liefde omarmt!

BH recyclen

Is hij écht versleten? Tijd om hem een tweede leven te geven: ontdek hier hoe je je BH recyclet!

4 op de 5 vrouwen draagt een BH die eigenlijk niet past. Dat gaan wij bij CurveCatch veranderen. Help jij mee aan deze revolutie? Share en care om je borsten, join onze community en volg ons op Instagram!

Static and dynamic content editing

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

Static and dynamic content editing

Static and dynamic content editing
Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

“Veel vrouwen dragen hun bh's best lang voordat ze in de vuile was belanden. Wanneer er zweet en vuil in je bh kruipt, zal hij sneller verslijten en daardoor minder steun bieden. ”
testing

Heb jij voldoende nieuwe BH's

Bedankt om mee te stemmen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wil jij deze BH's eens gratis uitproberen bij jou thuis?

Kimia of Veerle maken een gepersonaliseerde box op basis van je maten en voorkeuren, en dan straal je binnenkort in je kerverse catches!

Hoe werkt het?

Nooit meer gaan passen in winkels en BH's uitzoeken in al die maten. Pas gewoon rustig bij jou thuis en onze gidsen doen al het zoekwerk voor jou!

Vertel ons over je favoriete BH en waar je naar op zoek bent via onze vragenlijst van 3 minuten.

Betaal €25 waarborg (die je volledig terugkrijgt nadat je thuis hebt gepast).

1
2

Kies zelf enkele items met ons mee uit jouw sneak peek en ontvang binnen 7 werkdagen gratis jouw selectie van 8 items.

Je lingerie gids Kimia of Veerle begeleidt de selectie ook met filmpjes.

Je hebt tot 7 dagen tijd om rustig thuis te passen en kan ons steeds bellen of e-mailen voor advies.

Je betaalt achteraf alleen voor wat je wil houden, de andere items stuur je eenvoudig terug.

3

Heb jij voldoende nieuwe BH's

Bedankt om mee te stemmen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andere blogs van deze categorie

CARE
#BORSTKANKER #ZELFONDERZOEK

Leer je borsten goed kennen, doe aan zelfonderzoek

En één op de negen vrouwen zal ooit borstkanker krijgen. Toch doen we bar weinig aan zelfonderzoek, iets wat met deze schokkende cijfers echt onderdeel uit zou moeten maken van je maandelijkse routine.

2
min -
Jan 10, 2024
CARE
#RECYCLEN #UPCYCLEN

Recycle je oude BH en geef ze een tweede leven

Recycle je oude BH's! Help vrouwen in armoede, doneer die oude BH aan een kringloopwinkel en geef ze een tweede leven. Ontdek hier hoe het werkt.

2
min -
Mar 25, 2023
CARE
#WASSEN

BH wassen: 5 tips voor een langere levensduur van je BH

Hoe (vaak) moet je je BH wassen? Ontdek onze 5 tips voor het wassen van je lingerie en verleng de levensduur van je favoriete BH!

3
min -
Nov 13, 2022

Catch up via onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief vol nieuwe collecties, interviews met powervrouwen, weetjes en updates over CurveCatch.