Leestijd

5 minuten

Geschreven door

Dewy De Leeneer

Expert

Inge Roels

Underneath

Inge Roels, de expert in je lingeriebox: "Expertise en de juiste knowhow is essentieel binnen het bedrijf"

Welke expert zit er achter je lingeriebox? Hoe kiezen wij die bh made in heaven voor je uit? In Underneath neem je een kijkje achter de schermen van CurveCatch. Inge Roels, eigenares van twee lingeriewinkels in Antwerpen, kiest handmatig stuks uit die binnen jouw profiel passen.

Wie ben jij buiten CurveCatch? 

Ik ben Inge Roels. Moeder, vriendin, echtgenote, tante en dochter. Al dat, in elke betekenis van het woord. Een echte dochter, die veel vraagt maar ook veel geeft. Een echte moeder, bemoederend die zich graag moeit. De funny friend die er is wanneer ze mij nodig hebben, maar soms lang niets van zich laat horen. Ik zie alle vrouwen een beetje als mijn moeders, dochters en zussen. Ik apprecieer mensen hoe ze zijn en ik weet dat dat andersom ook zo is. Voor mij is iedereen gelijk. 

Wat is je rol binnen CurveCatch?

Vooral mijn expertise delen vanuit mijn ervaring met lingerie. Dat is noodzakelijk, want niemand doet dat momenteel. Merken hebben geen vergelijkingspunten, bij anderen ontbreekt de ervaring. Ik werkte samen met ontwerpers en naaisters van bh’s, waardoor ik een goed zicht heb over de diepte van de cups en de technische aspecten van lingerie. Ik geef dus vooral advies over modellen en pasvormen, zodat we dat allemaal kunnen digitaliseren en zo de juiste match voor de klant vinden. De mate waarin we wat er in mijn brein zit ook effectief in een computer kunnen steken, bepaalt mede hoe succesvol CurveCatch is. Expertise en de juiste knowhow is essentieel binnen het bedrijf. Bh’s zijn erg technisch, maar daar hou ik van. Alle aspecten van lingerie boeien me. Het is mijn passie.

Wat is je grootste droom voor CurveCatch?

Ik hoop dat CurveCatch binnen dit en vijf jaar volledig op punt staat. Dat we alles wat nog in ons hoofd speelt, ook effectief kunnen realiseren. Wereldwijd vrouwen helpen als het aankomt op lingerie. Ik zie het groots. 

Ik werkte samen met ontwerpers en naaisters van bh’s, waardoor ik een goed zicht heb over de diepte van de cups en de technische aspecten van lingerie.

Wat is het grootste risico binnen CurveCatch volgens jou? 

Ik zie geen risico’s. Ook uit falen leer je. We hebben niets te verliezen. 

Naar wie kijk je op?

Mijn dochter Kimia, founder van CurveCatch. Hoe zij zo berekend risico’s kan inschatten, is wonderbaarlijk. Ze is ongelofelijk goed in oplossingen, die komen altijd heel spontaan en snel. Ook mijn ouders zijn mensen waar ik naar opkijk. Mijn moeder bewonder ik omdat ze zo lief was, mijn vader omwille van zijn intelligentie. 

Inge met haar dochter Kimia, founder van CurveCatch. "Hoe zij zo berekend risico’s kan inschatten, is wonderbaarlijk."

Welke bh ben jij? 

Ik ben ongetwijfeld een balconette bh. Speels en vrouwelijk. What you see is what you get. Ik ben fier op mijn vrouwelijkheid en dat straal ik uit in verschillende aspecten van mijn persoonlijkheid. 

Ontdek meer van CurveCatch

In Underneath leer jij ons kennen, maar wij willen niets liever dan jou ook leren kennen! Ben jij op zoek naar expertise binnen lingerie? Wij helpen je graag verder.

Lingerie bestellen was nog nooit zo makkelijk! Bestel in drie simpele stappen vrijblijvend een box vol items die wij voor jou uitkiezen.

1. Beantwoord onze vragenlijst (neemt ongeveer drie minuten in beslag) en betaal €25 waarborg die je volledig terugkrijgt nadat je thuis hebt gepast. Beantwoord op 3 min. enkele vragen over wat je zoekt en betaal €25 waarborg die je volledig terugkrijgt nadat je thuis hebt gepast. Dankzij de vragenlijst leren we jou kennen net zoals een specialiste in een speciaalzaak.

2. Ontvang binnen de week een assortiment van ongeveer 12 bh's met eventueel bijpassende slips die wij voor jou uitkiezen op basis van twintig jaar ervaring in de lingeriesector.

3. Geniet van een ontspannend pasmoment in je eigen slaapkamer en betaal achteraf enkel voor wat je wil houden.

Nog niet overtuigd? Bekijk onze website voor meer informatie. 80% van de vrouwen draagt een bh die eigenlijk niet past. Dat willen wij bij CurveCatch veranderen! Help jij mee aan deze revolutie? Share en care om je borsten, join onze community en volg ons op Instagram.