Er moet een betere manier zijn om voor
lingerie te shoppen, daar gaan wij voor

Wie zit er achter al die BH's?

Wat krijg je als je 2 lingerie experten en 2 ingenieurs in één gezin zet?

Een nieuwe methode om te shoppen voor lingerie waarbij het beste van offline kleine speciaalzaken en online shoppen gecombineerd worden!

We startten in maart 2020 vanuit de fantastische winkel Lingerie in a Box in Antwerpen dit concept om de pandemie te overleven. Het werd zo warm onthaald dat we besloten om hier een apart concept voor op te zetten genaamd "CurveCatch".

Met CurveCatch willen we veel breder gaan dan lingerie boxen alleen en hebben we grote ambities om de lingerie industrie te revolutionaliseren. We staan nog in onze kinderschoenen, maken nog veel fouten en kunnen alle hulp gebruiken. Aarzel dus alsjeblieft niet om feedback of input te geven via hello@curvecatch.com.

Alvast bedankt!

Veel groetjes,
Kimia, Inge, Nils en Patrick

Waar staan wij voor?

consulting

let’s talk
today!

We are open Mon to Fri from 9am to 5pm
Call us 800-234-567

Kelli Kistner
650 456 7123
Webflow
Volvo
Facebook
Tiktok
consulting

Go above and beyond

Mauris lobortis sem justo, id vulputate est laoreet quis pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus.

120x
Increase Visits
90%
More engagement
+100x
Cart Shopping
Iedereen is
anders
We leven met enkele miljoenen op de planeet en geen van ons heeft dezelfde boezem.

Om lingerie te vinden die jou echt past, heb je dus niet oneindig veel opties, en deze opties moet je gaan zoeken tussen meer dan 100 maten en honderden pasvormen.

Wij kennen BH's, jij kent jezelf, wat denk je van samen te werken i.p.v. dat jij deze hele zoektocht alleen moet doen?
The old &
the new
Wij geloven in het samenbrengen van het oude en het nieuwe om tot betere oplossingen te komen. Doordat lingeriematen zo talrijk en zo inconsistent zijn, is het bijna onmogelijk om het online te kopen. Dat zie je ook aan het feit dat slechts 10% van ons het online koopt versus 30% in kleding en schoenen.

Alle kennis die vandaag bij de eigenaars van kleine speciaalzaken zit, is ontoegankelijk voor ons allen en verdwijnt indien de zaak niet wordt overgegeven van ouder op zoon of dochter. Wij zijn op missie om deze te delen met de wereld en te vereeuwigen.
Inclusiviteit
Er is niets minder leuk dan een hele reeks items passen en dan buiten gaan met 1 BH die je eigenlijk niet mooi vindt, nu al pijn doet en even duur was als eens goed op restaurant gaan.

Lingeriewinkels kunnen onmogelijk alle maten op voorraad hebben aangezien er zoveel maten zijn. Dat is gewoon te duur. Wij kunnen jou dat wel aanbieden doordat we een hybride online-offline model hebben.

Eender welke maat, eender welke etniciteit, eender welke stijl, eender welk geslacht. Wij proberen jou altijd een selectie te bieden zodat je kan kiezen.