Vaak gestelde vragen

We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat alles duidelijk is door onderstaande vaak gestelde vragen te verduidelijken.

Moesten we toch nog iets vergeten zijn (kan gebeuren, we zijn soms zo in de ban van BH’s dat we vergeetachtig worden), aarzel dan niet ons gewoon te bellen op +32 460 236 664 of een berichtje te sturen op hello@curvecatch.com. Je mag altijd binnen 2 werkdagen een antwoord verwachten.

Vrouw in BH geniet van de quality time tijdens het passen van de BH's uit haar CurveCatch box. Ze geniet terwijl van een donut.

De items in mijn box

Wat als ik mijn maat niet (meer) ken?

Geen enkel probleem! Wij stellen dan eerst een "pas box" voor jou samen zodat we daar eerst samen achterkomen. Vervolgens sturen we dan een selectie die nog meer bij jouw voorkeuren past! Alle merken tailleren toch altijd anders, dus we geven in bijna alle gevallen verschillende maten en pasvormen mee op basis van onze ervaring.

Kan ik ook setjes krijgen?

Ja hoor zeker en vast! Je kan in de vragenlijst kiezen of je liever setjes draagt of niet en dan sturen we jou de bijpassende broekjes mee op.

Wat als ik niets naar mijn zin vind?

We gaan ons uiterste best doen om je top items voor te stellen, maar stel dat het geen match is bieden we 2 opties aan:

1) We luisteren naar je feedback en kijken of we je kunnen helpen met een nieuwe box.
2) Je kiest ervoor om niets te kopen, en dan betaal je ook niets. Dit gebeurt zelden, 95% van onze klanten vindt uiteindelijk iets in de box.

Hoe garanderen jullie hygiëne?

Dezelfde voorschriften voor het passen van items gelden zoals in de winkel waardoor deze lingerie boxen niet anders zijn dan een lingerie winkel. Daarnaast controleren we elk item dat vertrekt en terug binnenkomt specifiek op hygiëne. Moest je hier toch nog vragen of feedback over hebben, aarzel dan zeker niet ons dit te laten weten!

Hebben jullie lingerie in grote maten?

Ons aanbod strekt van A-cup tot O-cup en van Europese omtrek 65 tot 115. In onderbroeken van 34 of XS tot 50 of XXXXL. Wij verkopen werkelijke alle maten en hebben een specifieke expertise in BH's in grote maten.

Welke merken kan mijn box bevatten?

Een box bevat meestal verschillende merken, tenzij je opgeeft in de vragenlijst dat je dat niet wenst.Wij werken met Chantelle, Elomi, Fantasie, Femilet, Freya, Lisca, Passionata en Wacoal.

De levering

Hoe kan ik betalen?

Bij de levering van jouw box zal je een mailtje krijgen naar jouw eigen platformpje waar je zal kunnen laten weten welke items je wel of niet wil bijhouden. Je kan vervolgens de items die je wil kopen betalen met Bancontact of Mastercard, Visa.

Waar leveren jullie?

We leveren gratis in België en Nederland. Woon je in een ander land? Laat het ons weten en dan bekijken we met plezier samen of we jou een mooie box kunnen opsturen!

Waar dient de waarborg voor en hoe werkt dit?

We vragen €25 waarborg bij het bestellen van jouw box die je meteen teruggestort krijgt zodra wij alle items die je niet wilde houden opnieuw hebben ontvangen in goede staat. We gebruiken deze dus louter ter verzekering zodat we deze dienst op schaal aan zoveel mogelijk mensen kunnen verstrekken.

Hoeveel kost de levering?

Deze is gratis zowel voor de heen- als terugzending, ook indien je meer dan 1 lingerie box nodig hebt alvorens je iets vindt naar wens.

Hoe lang duurt de levering?

Wij doen onze uiterste best om jouw box +-1 week na de bestelling te leveren maar soms kan het ook iets langer duren. Moest je jouw box toch sneller nodig hebben, kan je ons dat altijd laten weten bij het invullen van het formulier en dan laten we je weten of dit lukt.

Werkwijze

Wat is jullie retourbeleid?

Je kan ons volledige retourbeleid terugvinden op volgende pagina: https://www.curvecatch.com/retourbeleid.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

We gebruiken jouw gegevens voor twee redenen:
1) Om jouw box te kunnen samenstellen.
2) Om onze onderliggende technologie te onderbouwen waarmee we onze expertise op schaal willen brengen. 
Hiervoor gebruiken we zowel jouw antwoorden op de vragenlijst, feedback en wat je kocht. Nergens gebruiken we hiervoor jouw persoonsgegevens zoals naam, adres, etc. Indien je hieromtrent vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan alsjeblieft zeker niet ons hieromtrent te contacteren op hello@curvecatch.com.

Hoe stellen jullie mijn box samen?

We zijn ontstaan uit een fysieke lingerie speciaalzaak waar we meer dan 20 jaar expertise hebben opgebouwd. Deze expertise zijn we daarnaast ook technologisch gezien aan het onderbouwen om onze aanbevelingen op schaal te kunnen brengen.

Ik heb nog een andere vraag...

Heb je nog een vraag die nog niet werd beantwoord op deze pagina of wens je nog bijkomende informatie? Stuur ons een berichtje op hello@curvecatch.com en we komen binnen de 2 werkdagen bij jou terug.

Blijf op de hoogte

Catch up via onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief vol nieuwe collecties, interviews met powervrouwen, weetjes en updates over CurveCatch.