Probeer je pasvormen gratis
uit bij jou thuis!

Klaar om deze inzichten te gebruiken in je gepersonaliseerde box?
Bestel nu en straal in de ideale pasvorm!

HOE HET WERKT

1
Vul je informatie in, betaal €25 waarborg en
kies welke items je leuk vindt.
2
Krijg thuis +-8 items (op basis van je voorkeuren) die je 7 dagen kan passen.
3
Betaal wat je houdt en ontvang je €25 waarborg terug.
Bestel je box
Ik heb eerst nog een vraag.
4,9|319 stemmen
Vrouw in BH geniet van de quality time tijdens het passen van de BH's uit haar CurveCatch box. Ze geniet terwijl van een donut.

Vaak gestelde vragen

Waar dient de waarborg voor en hoe werkt dit?

We vragen €25 waarborg bij het bestellen van jouw box die je meteen teruggestort krijgt zodra wij alle items die je niet wilde houden opnieuw hebben ontvangen in goede staat. We gebruiken deze dus louter ter verzekering zodat we deze dienst op schaal aan zoveel mogelijk mensen kunnen verstrekken.

Hoeveel kost de levering?

Deze is gratis zowel voor de heen- als terugzending, ook indien je meer dan 1 lingerie box nodig hebt alvorens je iets vindt naar wens.

Wat als ik niets naar mijn zin vind?

We gaan ons uiterste best doen om je top items voor te stellen, maar stel dat het geen match is bieden we 2 opties aan:

1) We luisteren naar je feedback en kijken of we je kunnen helpen met een nieuwe box.
2) Je kiest ervoor om niets te kopen, en dan betaal je ook niets. Dit gebeurt zelden, 95% van onze klanten vindt uiteindelijk iets in de box.

“Ik sluit mezelf op in mijn slaapkamer met een glas wijn en een leuk muziekje: lingerie passen was nog nooit zo leuk!”

“Mijn box is gevuld met tien beha's in verschillende pasvormen en kleuren. Ik sluit mezelf op in mijn slaapkamer met een glas wijn en zet een leuk muziekje aan: lingerie passen was nog nooit zo leuk! Ik krijg de kans om elk detail zorgvuldig te bekijken, kan meteen checken of de beha ook zit onder een witte blouse en de mening van mijn vriend vragen. De eerste beha is meteen een perfecte fit, ik voelde me nog nooit zo goed in lingerie. Beginnersgeluk? Niet echt, want dat gevoel herhaalt zich bij elk stuk. Nooit eerder vond ik zoveel beha's die me zo goed passen. Extra voordeel: ik ontdek voor het eerst nieuwe modellen - een plunge beha bijvoorbeeld.” - Dewy De Leeneer van Elle.

"De instructievideo met uitleg over de selectie die ik zal krijgen is super duidelijk: ik leer bij over mijn lichaam."

“Het verbaast me hoeveel beha’s me perfect passen. Ongeveer 90% zit goed qua maat. Sommige beha’s zitten er naar mijn smaak volledig naast, maar meer dan de helft van de beha’s vind ik mooi of zelfs heel mooi. Ik ben verrast dat ik bepaalde kleuren mooi blijk te vinden.” - Lotte Philipsen van Knack Weekend.

“Zoals de aanbevelingen op Netflix dus, maar dan voor lingerie.”

“Tijdens het passen kan de klant feedback geven over de pasvorm, stijl en ervaring met de items. “Zo weet onze artificiële intelligentie steeds beter wat jou zou moeten passen. De feedback van één vrouw, helpt zo duizenden anderen”, stelt co-founder Kimia Namadchi. “Net zoals de aanbevelingen op Netflix dus, maar dan voor lingerie”, voegt ze eraan toe.” - Margo Otike van Nina.

Wie maakt jouw box?

Je box wordt samengesteld door echte mensen met een hart voor lingerie. We bekijken je input en eerdere feedback en begeleiden je doorheen het hele proces!

Kimia

Kimia heeft van jongs af aan mogen observeren hoe haar mama Inge dag in dag uit magie beoefende voor haar klanten door hen in één oogopslag met de juiste BH te matchen. Nu doet ze haar best die magie mee zelf te beoefenen voor jullie.

Veerle

Veerle was altijd al een fan van lingerie, maar het proces om er nieuwe te gaan kopen vond ze maar niets. Na jarenlang de foute maat te dragen, ontdekte ze CurveCatch als een veel fijner alternatief en intussen werkt ze 1 jaar aan jullie lingerie-boxen met extreem veel liefde. Hiervoor ging ze in de leer bij de lingerie speciaalzaak waaruit CurveCatch is ontstaan om de pasvormen en maten zo goed mogelijk te leren kennen.

Hoe werkt het?

Pas rustig thuis in 3 stappen

Foto van vragenlijst op gsm

Bestel je
box

Vul je gegevens in en betaal €25 waarborg (die je volledig terugkrijgt nadat je thuis hebt gepast).

Onze gidsen stellen een preview van je box voor je samen. Selecteer uit dit overzicht welke items je leuk vindt.

1
Vrouw neemt CurveCatch-box in ontvangst met een glimlach

PAS THUIS +-8 ITEMS

Je ontvangt vervolgens +- een week later gratis een assortiment van ongeveer 8 items om thuis te passen (BH’s van A tot O-cup vanaf €39.95 en broekjes van XS tot 5XL). Wij staan gedurende dit hele proces voor jou klaar om advies te geven en je te helpen, net zoals in een speciaalzaak.

2
Vrouw in lingerie geniet van het spelen met BH's

BETAAL wat je houdt*

Je hebt tot 7 dagen tijd om rustig thuis te passen.

Je betaalt achteraf alleen voor wat je wil houden, de andere items stuur je gratis terug. Je krijgt dan ook meteen jouw €25 waarborg terug.

*Geen abonnementsformules dus. Een box bestellen is gratis en vrijblijvend!

3